Dags för en liten tipslista från LA!
Vi börjar med kaffe och frukost eftersom dagarna brukar ske i den ordningen. Både Great White och Rose är väldigt bra och hippt med en meny som passar de flesta. (Och bra kaffe, clearly.) Båda ligger vid Venice Beach.

Fratelli på Melrose Avenue är trevligt om ni skulle befinna er i de hoodsen, maten känns både rustik och väldigt amerikansk. I dessa krokar finns även den instagramhypade väggen från Paul Smith butiken om ni skulle vara selfiebenägna.

På samma gata ligger i alla fall Melrose Umbrella Co som serverar riktigt bra cocktails. Jag har hört att det är ganska livat (på ett bra sätt) här framåt småtimmarna, och ett riktigt mysigt ställe att smita inom för en drink på kvällen. Är ni hungriga kan de även lösa den biffen via en ganska klassisk barmeny.

Mitt femte och sista tips får bli American Beauty i Venice, här äter ni riktigt god och okomplicerad middag, en hel del kött, men de vegetariska rätterna var otroligt välkomponerade. Ni har ju också möjligheten att smutta på en cocktail i den mysiga baren, det räcker långt när man är på det humöret. Tydligen missade jag dock att ta bilder från stället, så ni får ett bonustips: Venice Ale House! Ölprovning i solnedgång är inget man är bortskämd med i Malmö.

 

Leave A

Comment