Älskade, älskade Köpenhamn, jag fylls av ett lyckorus varje gång jag stiger av tåget på den här sidan. I lördags var inget undantag, i strålande sol dessutom, och Torvehallerne i juleskrud, fäb.

Lovely lovely Copenhagen, I’m just filled with happiness every time I step off the train on this side. Saturday was no exception, it was a sunny day too, and Torvehallerne all dressed up in Christmas, fab. 

Mest njuterier hela dagen, enda uppdraget jag hade var att handla handtag till mitt kök, i övrigt kollade vi bara in lite butiker, kom i julstämning och värmde oss på Salotto 42 innan vi tågade hem igen.

Just a day of joy, only mission I had was to get handles for my kitchen, apart from that we just checked out some shops, got into Xmas spirit and warmed ourselves up in Salotto 42 before heading back home. 

Märks det att jag gillar mina 7 år gamla leopardskor? Köpta i Amsterdam 2010. Dock, upptäckte jag igår, att halva klacken kommer gå av i nästa steg de tar, dags för renovering!

Can you tell I dig my 7-years old leopard shoes? Bought in Amsterdam 2010. Although, I noticed yesterday the heel will definitely be left behind during their next step, time for renovation!

Leave A

Comment