En helg i Åre, det kan omöjligt finnas något härligare när man kommer från ett jämngrått, regnigt Malmö i februari. Detta var precis vad min själ behövde!

Och vem kunde ana att jag skulle bli frälst av morgonjogg i minusgrader? Inte jag. Tycker generellt att träning på morgonen är djävulens påhitt, men nej ok, får man bara springa i den här miljön, i den kompakta tystnaden, knirrande snö och en vy som gör en alldeles tårögd, så är jag beredd att omförhandla.

Andas in, andas ut. Här tar jag en mental notering hur jag känner i just denna stund, och ser till att den känslan hänger med mig när sidoregnet gör sitt regelbundna veckobesök.

Den här dagen då ↑ ?! Jag var fullt fokuserad på Sats-helgen och även fullt medveten om att det kanske inte skulle bli någon skidåkning den här gången. MEN DET BLEV DET! På den blåsigaste och kallaste dagen, men vem bryr sig, jag, Jessica och Pernilla (två nya fantastiska bekantskaper där vi som trio representerade Malmö, Göteborg och Stockholm) njöt av varje sekund och skrattade så tårarna rann när våra ansikten domnade bort i kylan. Den här helgen ger mig fortfarande gåshud, och jag slår ännu ett slag för att åka iväg ensam några dagar, det är så oerhört berikande!

Jag och Jessica unnade oss ett glas vin på söndagkvällen på det här stället, och hade vi inte beslutat oss för att åka skidor dagen efter så hade vi nog stannat där hela kvällen. Tips alltså!

Leave A

Comment