Denna veckan hade jag egentligen tänkt vara ledig, meeen tydligen verkar det vara en del business up and running så då är det bara att hänga med. Men jag mjukstartar, tar det viktigaste på förmiddagen och samlar energi på eftermiddagarna.

I was planning on having this week off as well, buuut apparently businesses are back in business which means I need to tag along. I’m doing a soft version though, prioritize important tasks in the morning and gather energy in the afternoon. 

Samt träffar personer jag inte sett på hela sommaren (känns det som) och njuter av Malmös lugna oaser innan festivalandet i stan går av stapeln då jag som vanligt helst flyr fältet…

Plus seeing friends I haven’t seen all summer (or so it feels) and enjoying a lovely oasis in Malmö before the festival kicks off, which is when I tend to escape the city… 

Leave A

Comment

August 14, 2018
jag jobbar mitt inne i stan och det är festival overload just nu! =)
Reply
    Hanna
    August 14, 2018
    Haha åh gud det kan jag tänka mig! ?
    Reply