Hej från en som är i särklass sämst på att vara ledig… Dessa mellandagar alltså, OÄNDLIGT långa. Det beror naturligtvis på många saker, men jag har aldrig riktigt gillat när världen står stilla, helgdagar är inte alls min melodi.

Men jag har väl på något sätt försökt göra något bra av det också! Och det är ju himla lyxigt att dra och träna när man vill, lägga sig och läsa en bok (samma bok som jag aldrig blir färdig med, here’s my chance!) och kanske till och med somna, möta upp kompisar som är hemma över julen, laga goda middagar, kolla serier, rensa vinden, måla en vägg… Fast hela tiden med tankarna på helt andra håll.

Nåväl, jag är som ni säkert förstår REDO för att sätta igång året! ;-) Och jag har redan smygstartat med ett nytt IKEA projekt, det var till och med folk på kontoret, peppen!

Jag blev även överlycklig när jag såg att Florista höll öppet dagarna innan nyår! Jag var överlycklig när saker och ting var öppet överhuvudtaget! Köpte blommor till både mig själv och till värdparet på nyårsafton. Blev ivrig.

Och så ska vi snacka lite om de här två. ↑ Jag älskar dem så sjukt mycket. Stina (ena halvan av nyårs-värdparet) och Pex, i vått och torrt, genom toppar och dalar, i ur och skur osv, men alltid alltid finns vi där för varandra, och det är jag så oerhört tacksam över!

Leave A

Comment