Mina drömhem-inlägg har en tendens att hålla sig i Australien, och varför bryta ett vinnande koncept? De inspirerar åtminstone mig i sitt nytänk och vågade sätt att inreda på! Snyggt och stilrent men aldrig tråkigt.

My dream home posts tend to have a theme “Australia”, and I guess it’s because they really inspire me in their way of thinking and brave decoration. Stylish and clean, but never boring.

I just detta hem kör vi badrumsfokus dock, FÖR DET ÄR SÅ FINT! Alltså kolla det nedan? ↓ Jag kommer kopiera rakt av om jag får tummarna (eller snarare finanserna) loss att renovera mitt en dag.

In this specific home I’m totally blown away with its bathrooms, CAUSE IT’S SO BEAUTIFUL! I mean look at the one below? I am so copying that if I ever get a chance (and budget) to make a renovation in a near future.

!!

Leave A

Comment