Fredag! Och, sista maj? Herregud är det juni imorgon? Maj har för mig rasslat förbi i ett mishmash av tågpendling till Älmhult, plåtningar, bildredigering, häng med vänner och familj, möhippa och fotografering i Stockholm, körskola, rekning av mc, jag borde kanske göra ett separat maj-inlägg med allt månaden inneburit. Jag fullkomligt älskar maj, månaden borde få någon slags medalj för bästa månaden på året?

HURSOM. Tolkningen av min sammansatta fredagsblandning blir nog något sånt här: rekande och suktande efter ett nytt badrum, häng med personerna jag tycker mest om, gärna på hustak, tydligen (samt i Paris, måste dit snart), pepp på att livet aldrig är tråkigt, surf (Nej. Skämt, jag kommer aldrig bli en surfare, men färgerna var fina), bröllopsinspiration inför kommande plåtningar, samt sol på mitt überbleka skinn.

Hoppas ni får finaste slutet av denna fabulösa månad! Xx

Leave A

Comment

Stina Gusten
June 3, 2019
Det var nått speciellt med denna mix som kändes extremt peppigt och fint inför vår sommar. LOVE
Reply
    Hanna
    June 4, 2019
    Åååh darling jag blir så glad att du kikar in här!! Det kommer bli en fin vår och sommar min kära, det känner jag på mig! MWA! ❤︎
    Reply