De flesta av er är kanske i semestermood nu och har inte en susning om vad det är för dag? Härligt i så fall! Min fredagsblandning avspeglar en längtan till både lummiga poolmiljöer och Paris (Stina & Johanna, snart!), upptäcktsfärder, hemmakontor och det som just nu upptar större delen av min tid: motorcykelkörkort. Besatt. Det är SÅ kul och utmanande, och jag lär mig massor, suger åt mig som en svamp av all ny kunskap! Aldrig någonsin förut har jag läst ut en bok lika snabbt som MC boken, måste vara tack vare bilderna. Trevlig helg hörrni!

Most of you are perhaps in a holiday mood now and have no clue what day it is whatsoever? Great in that case! My Friday mix is representing a longing for a lush pool environment and Paris (Stina & Johanna, soon!), going exploring, home office and what takes up most of my time at the moment: my motorbike license. I’m obsessed, and it’s SO much fun and challenging, I’m learning heaps! I don’t think I’ve ever read a book as fast as I’ve read the study book? Must be thanks to all the pictures. Have a good weekend kids! 

Leave A

Comment