fredagsblandning12

Det är fredag! Och jag sitter på tåget hem till Malmö efter en produktiv och kul vecka i Stockholm. Jag har inte hunnit göra så mycket annat än att jobba, för när arbetet på redaktionen var klart så fortsatte jag på min egen kammare hemma. Ni kan ana lite av inspirationen i dagens blandning ovan, det grafiska (och så har jag tydligen blivit besatt av, för mig, exotiska växter). Jag håller nämligen på att göra om min egen logga och hemsida, något som tar otroligt mycket tid men som också är vansinnigt kul. Jag älskar att designa såna här grejer, även om jag sliter av stora tufsar av håret ibland.
Jag har dessutom gjort upp planer för hösten och vintern, en effektiv vecka kanske man skulle kunna summera det som. Glad helg!

Och – heja svenska fotbollstjejerna i Rio ikväll!

It’s Friday! And I’m on the train heading back to Malmö from a productive and fun week in Stockholm. I haven’t had time to do much besides working, since I’ve spent the evenings working on my own project – a new design for both website and logo. So parts of this inspirationboard above is part of my brand inspiration too. And holy moly it takes time to design this thing, especially when it’s your own identity, and the hardest part is to simply decide. But it’s so much fun too, I love developing these sorts of things, even if I tear chunks of my hair off sometimes.
I have also made plans for both autumn and winter, so I’d summarize this week as a quite efficient one. Happy weekend!

And – all fingers crossed for the Swedish soccer girls in Rio tonight!

Leave A

Comment