Hej alla sommarfirare! En salig blandning i dagens fredagsmix, kanske lite som jag känner mig just nu? Tankar på semester, lugna oaser och nedvarvning, samtidigt som jag sneglar lite på hur jag ska inreda min nya lägenhet efter sommaren, och en oro hur jag ska få ihop både tid och pengar… Så i nuläget är jag nog mest rätt virrig, jag försöker fokusera på jobb, träning och lugna stunder medan dagarna ännu är långa. Hoppas ni får en riktigt fin helg med era nära och kära, jag saknar mina lite extra mycket idag!

Hello dear summer celebrators! A pretty mixed blend in today’s Friday mix, maybe it’s all reflected in how I feel right now – thoughts on holiday (which isn’t anywhere near yet), the search for a calm oasis, but also thoughts on how I should decorate my new apartment after summer, combined with a worry about how to find time and money for it… So at the moment I’m trying to focus on a few things like work, exercise and calm moments while the days are still long. Have a brilliant weekend with your loved ones, I sure miss mine! 

Leave A

Comment