Fredagen innehöll en mängd bra saker: jobbeffektivitet, träning, en fikastund med en vän jag träffar alldeles för sällan, bokning av målare samt en återförening med mina favorittjejer på denna härliga nysatsning i Malmö. Och så var det mammas födelsedag, så grattis till henne! ❤︎ Nu är jag på väg till Stockholm där jag ska göra en plåtning imorgon, så jag håller tummarna för att detta ihållande regn gör ett litet uppehåll för oss ett par timmar i alla fall… Glad helg!

Friday was filled with a bunch of good stuff: work efficiency, workout, a sweet moment with a friend I see way too little of, booked a painter, and a reunion with my favorite girls at this new spot in Malmö. And, it was my mum’s birthday, so happy birthday mum! ❤︎ Now I’m on my way to Stockholm for a shoot I’m doing tomorrow, fingers crossed this rain will stop pouring for at least a couple of hours… Happy weekend! 

Leave A

Comment