Hej och glad fredag! Idag kör vi ett tre-rekommendationer-tema:
→ Lördagsbruncha på nyöppnade Rawtastic, jag gjorde ett reportage för några år sedan om deras Berlinrestaurang som jag älskar, så jag är mycket glad att de äntligen öppnat i Malmö!
→ Om någon av er råkar ha planer på att resa till San Francisco så kan man spana in den här matnyttiga fina listan.
→ Och slutligen, om du inte nödvändigtvis vill ha musik i bakgrunden när du sitter och jobbar, läser, städar, pysslar i hemmet, planterar blommor eller whatever aktivitet så kan man istället välja såna här mysiga små ljud. Går även att kombinera. Min favvo under vintern var brasan och sorlet, jag låtsades att jag satt på ett café i London eller nåt. Ibland slog jag på regnet också för extra mysfaktor och trovärdighet. Men det kanske man inte vill ha nu? Puss!

Hej and happy Friday! So instead of a recap, let’s do a three-recommendations-theme:
→ Saturday brunch at a Rawtastic, one of my favorite places in Berlin who just opened up in Malmö! 
→ If anyone happens to have plans to god to San Francisco, check out this great list of places to eat.
→ And finally, if you’re not in the mood for listening to music while working, reading, planting plants or whatever it is you’re doing, you can play this kind of cosy sounds instead. You can also combine several ones. My favorite during winter was the fire combined with coffee shop, pretending I was in a cafe in London or something. Sometimes I even added the rain for extra cosyness and credibility hehe. But you might not want that now? Happy weekend!

Leave A

Comment

June 4, 2018
jag har precis hittat till din blogg och jag tycker så mycket om den!
Reply