Denna stundande helg känns verkligen mycket oviss och spretig. Kanske Göteborg? Kanske hem till Munka? Kanske stanna i Malmö? Ikväll blev det i alla fall middag på Rawtastic, och imorgon förmiddag ska jag köra något slags utomhuspass med Sats crosstraining, kanske är jag så pass osäker på om jag överlever att jag inte kan planera resten av helgen? Måste ju vara så. Men jag HOPPAS i alla fall kunna njuta av sommaren i någon form!

This upcoming weekend is very much unplanned. Maybe Gothenburg? Maybe home to Munka? Maybe stay in Malmö? I had a lovely dinner at Rawtastic tonight at least, and tomorrow morning I’m off to some outdoor crosstraining class, and I’m probably so unsure of survival I can’t plan the rest of the weekend? Makes sense. But what I’m HOPING I’ll be able to just enjoy it being summer in some way! 

Leave A

Comment