Jaha hörrni, har ni tagit semester nu? Det verkar som de flesta firade in sommarens lediga dagar igår. Själv börjar mitt andra uppdrag på måndag, och det ska bli riktigt roligt! Förra året var jag ju på ELLE under tre månader, den här gången blir det bara tre veckor eftersom jag bokat in mig på andra grejer, men jag ser fram emot att lägga fokus på det medans jag kan. Så idag blir en fixar- och packdag, tåget rullar norrut tidigt imorgon bitti! Hoppas ni har en riktigt fin helg vare sig ni jobbar eller är lediga!

/

Ok guys, have you all signed out for the holidays? It felt like most people were celebrating their upcoming days off yesterday, me on the other hand, start my other project on Monday, which I’m really looking forward to! Last year I spent three months at ELLE, this year is only for three weeks since I have other bookings, but I’m keen on focusing on work while I can. This means today is a get-stuff-done-day, my train’s going north early tomorrow morning! Hope you’re having a great weekend whether you’re working or not! 

Leave A

Comment