Nu är det heeelg, tänkte att alla inte riktigt har koll på det eftersom vissa har semester o så? Då har man ju helg hela tiden. Nåväl! Inte jag, och jag har inte helg heller egentligen, eftersom jag ska jobba imorgon… Men det blir KUL! Hör på det här: min kära vän Lina och hennes man Andy håller bröllopsfest (som jag alltså ska plåta), och den startar ungefär samtidigt som Sverige möter England. Lina är gift med en engelsman.
Trevlig helg gott folk!

/

It’s weekend guys, I figured some of you might not know if you’re on a holiday, when it’s weekend every day. Oh well, for the rest of us it’s weekend, and, well, I will be working tomorrow but it’s going to be FUN! My dear friend Lina and her husband Andy is hosting a wedding party (which I’m documenting), and it starts pretty much at the same time as Sweden plays England in the world cup. Lina is also married to an Englishman. Say no more. 
Happy weekend kids!

Leave A

Comment