Tillbaka i Malmö efter en fenomenal resa till Montreal! Kanada ÄR verkligen ett land jag gillar (eller, nu har jag ju bara varit i Montreal dårå, men jag har träffat kanadensare från all over landet, och denna lilla tur får bekräfta mina positiva tankar kring fölket). Är ni pepp på Montreal-tips? I så fall ska jag sätta ihop en liten lista.
Men nu är det helg! Och idag har jag hunnit med kul grejer som räkningar, träning och andra praktiska ärenden. Nu ska jag se vad Sweetbitter är för nåt nytt påhitt. Imorgon tänkte jag återuppta min sommarrutin inkl. jogging samt reka om man kan lira tennis någonstans? På kvällen ska jag förhoppningsvis träffa en kär gammal vän innan hon flyger tillbaka till Australien. Glad helg cool kids!

/

I’m back in Malmö after a phenomenal trip to Montreal! Canada IS really a country I like (well, I have also ONLY been to Montreal, but I’ve met loads of Canadians from all over their country, and this little trip confirms my positive thoughts about its people). Are you keen on Montreal recommendations? In that case I’ll put a list together. 
But hey it’s weekend! And today I’ve ticked off some fun stuff like bills, workout and errands around the city. Time to relax and see what Sweetbitter is all about. Tomorrow I’m gonna go back to my newfound summer routine I started before Stockholm & Canada, incl. a run to make it worthwhile. And hopefully I’ll get to meet a long lost friend in the evening before she heads back to Australia. Happy weekend cool kids! 

Leave A

Comment

August 13, 2018
Dessa bilder är EVERYTHING!!
Reply
  Hanna
  August 13, 2018
  Haha tack kära du!
  Reply
August 7, 2018
Super billeder! :)
Reply
  Hanna
  August 8, 2018
  Vad roligt att du gillar mixen! :-)
  Reply
Vickan
August 5, 2018
Sett Inocent på 4:an? Bra!
Reply
  Hanna
  August 6, 2018
  Jaa! Har sett! Svinbra ju!
  Reply