Då tar vi väl och checkar ut för idag va? Det stundas en aw på Riket för min del där jag ska möta upp Scott & Stina, och imorgon ska jag bjuda mina kära föräldrar på brunch samtidigt som pappa tar en litet krafttag om lägenheten i form av gardinstänger och annat jox, jag är ingen stjärna på att borra direkt…
Sedan blir det eftermiddagsjobb och förhoppningsvis squash at some point. Skönt med hemmahelg oavsett! Hoppas ni har en fin fredag!

Let’s sign off and head towards the weekend, shall we? I’m meeting up Stina & Scott for after work drinks at Riket in a bit, and tomorrow I’m having my parents over for brunch while dad takes care of some dad-stuff in the apartment, like curtain rods etc. I’m not very good at drilling… 
And the rest of the weekend I’ll be stuck in my editing cave, but hopefully a game of squash at some point. Happy to have a weekend at home either way! Hope you’re having a lovely Friday! 

Leave A

Comment