Snart helg, och jul!? Jag hänger inte alls med, började dagen med att försova mig och insåg att jag skulle ha med mig allt inför julen till morgonens tågresa mot Göteborg, KAN ha glömt något, hjärnan inte minst. Nåväl, det kommer bli en jul ändå, det tror jag. Idag blir det hursomhelst jobb innan jag ska få äran att hämta brorsdottern på förskolan, dagens höjdpunkt! Glad fredag!

Almost weekend, and Xmas!? God I’m so not keeping up with the holiday spirit, I also overslept this morning and realised I needed to bring everything for Xmas on this morning’s commute, there’s a CHANCE I’ve forgotten something, my brain most certainly. Oh well, I’m sure there will be a Xmas anyway. Today is all about work, but I get the honor of picking up my niece from kindergarten this afternoon, today’s highlight for sure! Happy Friday! 

Leave A

Comment