Det äro fredag once again och mitt behov av helg känns ganska så… enormt. Det har varit en intensiv men KUL vecka. Dock kan en ju känna att fyra projekt löpande parallellt kan bli något snurrigt för en sån som mig. Men nästa vecka är det alltså bara nere på tre stycken, SKÖNT.
Huuuursom, det blir återhämtning i form av häng med planetens bästa brorsdotter i Göteborg, SOM jag ser fram emot att få gosa skiten ur henne. Och hennes föräldrar också för den delen.

Om vi ska göra en tolkning av fredagsblandningen då? Tja vi kan väl konstatera att jag inspireras av solljuset som vanligt, men även mycket av naturtoner så som trä, sten, sand och hav. Och metaller. Håller jag på att bli en grottmänniska som vill bo i skogen frågar jag mig nu? Nej. Mycket långt ifrån till och med. Jag och min bror konstaterade idag att jag äger ca ett, möjligtvis två, frilufsplagg. (Underställ ej inkluderat)
Så, DÄR sätter vi punkt innan det här inlägget spårar – glad helg hörrni!

Leave A

Comment