gonesurfingNågot jag längtat efter i vad som känns en evighet är äntligen inom räckhåll! Lissabon 3 dagar och sedan en veckas surfing i Peniche. Jag är så oerhört pepp att jag får myror i brallan så fort jag tänker på det, vilket är ungefär en gång i minuten. Är ju inte heeelt bekväm med själva surfingutmaningen, (skitskraj är ett annat uttryck) men, man ska ju ta sig utanför sin comfort zone då och då har jag hört, visst? Vi säger så.

Something I’ve been looking forward to for like an eternity is finally within reach! Lisbon for 3 days and then a week’s surfing in Peniche. I’m so incredibly excited about this that I get ants in my pants as soon as it crosses my mind, which is roughly once every minute. I’m not toootally comfortable with the surfing challenge, (to be frank, it scares the shit out of me) but you gotta get out of your comfort zone once in while, right? Right…

Leave A

Comment