Om en vecka åker jag tillbaka till en av Europas bästa städer: Lissabon! Jag ska göra ett par jobb där, men jag kommer nog kunna njuta en hel del också eftersom jag stannar över helgen. Jag har redan samlat på mig en herrans massa tips och rekommendationer till er. Åh så pepp! Så pass pepp att jag funderar på att bosätta mig där under vintern, kommer ni och hälsar på? :-)

It’s time to head back to one of Europe’s best cities: Lisbon! I have a couple of assignments down there, but I think I’ll have time to enjoy it a fair bit too since I’m staying over the weekend. I have already collected a bunch of tips and recommendations for you guys. Gosh I’m sooo excited! So excited that I’m considering renting something there during the winter, would you come visit? :-)

Leave A

Comment

Vickan
October 17, 2018
JAG KOMMER!
Reply
    Hanna
    October 17, 2018
    JAAAA!!!
    Reply