Vad har hänt den senaste tiden? Mest har jag hängt i Sveriges tre största städer, Malmö, Göteborg och Stockholm, och vi börjar där ovan ↑ i Göteborg. Aldrig har det känts så rätt och bra att vara i stan just där och då, med familjen. Dessutom: grill i trädgården i högsommarvärme samt kaffe från DaMatteo så klart. Rev av en plåtning med de här två tjejerna också, det var svinkul!

Sen har väl ingen missat att syrenerna slagit ut? Eller? Inte av någon som tar del av Instagram i alla fall. Men jag tycker det är befogat, det är tamejtusan den bästa doften! Så mycket sommar, glädje, förväntningar och kärlek i anslutning till denna ljuva blomma.

Jag har plåtat i Malmö också! Christin behövde bilder till hennes och Linas nya fina projekt som jag passar på att tipsa om → Just wanna have fun, en ny regnbågsfärgad plats på world wide web som jag tycker ni ska spana in! Ovan bilder illustrerar utsikt från mitt köksfönster samt en person som hellre står bakom kameran än framför, men vi fann iaf fina locations runt omkring Möllan för porträtten!

Mer högsommar, mer Malmö! Jag och Scott maxade söndagen och satte oss i solen med öl och naturvin. Jag kan dock få så oerhört mycket ångest på helgerna, så dagen innan pös jag hem till mina föräldrar och myste i deras trädgård med god mat i det varmaste och hjärtligaste sällskapet.

En sista söndagskopp innan jag tidigt tidigt på måndagen drog upp till Stockholm för jobb.

 

Det var nämligen dags för lämning av ICA Buffé #6 vilket innebär långa och intensiva dagar. En tapper person ser ni där ovan, Hannah, min sjukt duktiga co-AD.

En kvällspromenad från Söder till Vasastan, i sommarvärme och sommarljus, då mår man.

Leave A

Comment

June 5, 2018
Så himla fina bilder du tog på Christin och Lina! Verkligen så mycket dem! <3
Reply
    Hanna
    June 6, 2018
    Tack Frida! Ja de verkade nöjda! :-)
    Reply