Hösten har verkligen dragit igång med buller och brak, vilket är både kul och intensivt! Vi tar en titt på förra veckans dagar, som mestadels spenderades i Köpenhamn med det där gänget ovan, bokgänget! Har jag nämnt att vi ska göra en bok ihop? Hursom, vi plåtade järnet under några dagar i danska huvudstaden och det var sååå kul!

Vi bodde på SP34 och har ätit så nedrans god mat hela tiden! Så med det vill jag tipsa om två ställen illustrerade i bilderna ovan: Vækst and Radio. Alltså vi var alla så överväldigade att det inte ens går att förklara.

Det braiga med att bo på SP34 var att även frukosten serverades på Vækst, som alltså är en del av hotellet. Anledning nog att checka in med andra ord.

Mellan plåtningar hann vi dyka in på ett par favoriter, som Stilleben t ex.

Och en ny favorit som vi hittade av en slump, det kommer komma en food story om detta café snart!

Så kom söndagen och jag dröjde mig kvar lite längre än resten av teamet som åkte hem till Stockholm innan jag åkte tillbaka över sundet. Fina dagar som jag ska få uppleva under helgen igen när jag går igenom bilderna…

 

Detta har jag också gjort – hängt med familjen! I Falkenberg av alla ställen, fint där ju.

Och så är jag vansinnigt hooked på squash, så jag och Scott spelar en gång i veckan nu, denna veckan blir det två pga kul. Och så har vi på Lokal54 börjat spela tennis, besatt av racketsporter på äldre dar, festligt.

Leave A

Comment