Gudars är detta redan 2 veckor sedan?! Men lyckan när mina två närmsta vänner intog Lissabon visste inga gränser, SOM jag älskade varenda sekund de var här!

Första frukosten intogs på Café Janis, inget jag ville att de skulle missa när de var i stan. Och där satt vi i solen, jag vet ärligt talat inte hur länge, och pratade om våra liv, delade minnen och peppade varandra.

Både Stina och Pex har varit i Lissabon förut, så det fanns inga direkta “måsten” på deras agenda vilket gjorde att vi mest kunde strosa runt och njuta av sol, sällskap och atmosfär. Som på marknaden i Santa Clara, supermysig stämning just den här dagen.

Värmande solstrålar i januari och februari, en svensk vet exakt hur ljuvlig den känslan är.

På vägen hem stannade vi till vid utsiktsplatsen som ligger runt hörnet från där jag bor, och här maxades njutet i form av kylda drycker och en krispig och krämig pastel de nata.

Sen pinnade vi hemåt och fångade solnedgången från balkongen samt gjorde oss redo inför middagen.

Jag hade bokat bord på Prado, men stod på väntelistan, och eftersom jag velat testa denna restaurangen länge blev jag glad att vi lyckades få ett bord trots kort varsel! Sen var Lissabon-vistelsen över för vår kära Pex som fick bränna norrut redan på söndag morgon.

Men jag och Stieg sprätte vidare innan det var hennes tur att åka hem. Lite mulet den dagen och märkligt nog kändes det mer som vår då? Måste varit det lite kallare ljuset men med ljumma temperaturer.

Bästa helgen i Lissabon så här långt, utan tvekan. Platser handlar ju inte bara om platser, utan personer man upplever dem tillsammans med.

❤︎

Leave A

Comment

October 22, 2020
Awesome pictures, love your editing style.
Reply
February 26, 2019
Such a beautiful pictures..
Reply
    Hanna
    February 26, 2019
    Thanks Nathan!!
    Reply