Kära ni, här har det minsann varit radioskugga och det beror främst på att jag har förlustat mig i Italiens vackra vindistrikt Piemonte. Men om vi ska definiera “förlusta” så innebär det i det här avseendet träning, jobb, god mat och framför allt fantastiska människor.

Hur hamnade jag här då? Jo, när jag plåtade Ida och Miranda i Göteborg så nämnde de att de behövde en fotograf till deras träningsresa. Sagt och gjort, vi bokade in det, och jag skulle våga utnämna det som en rejäl lyckoträff!

Jag hade aldrig kunnat ana hur bra det här skulle bli, hur jag skulle finna nya vänner, tänja på träningsgränserna, samtidigt som jag skulle få dokumentera alltihop. Magiskt.

Detta är bara en bråkdel av alla tusentals bilder som brändes av från min trotjänare, men ni kan se några fler som jag skickade över till Ida här. Och det kommer strösslas ut fler även i detta flöde så småningom, var så säkra!

Villa La Madonna, en helt otroligt vacker oas i Italien!

Leave A

Comment