bali_hannaskoog9Jag har cirka femton miljoner bilder på mina minneskort nu, det blir intressant att se om jag kan hålla tungan rätt i mun när dessa ska sorteras ut, så inte alla hamnar i mappen “underbar djävla plats”.

I’ve got about fifteen million pictures on my memory cards by now, and it’s going to be interesting to see if I can get it right when I do the culling, there’s a big chance they all end up in a folder called “amazing bloody place”.

bali_hannaskoog11bJag har åtminstone en mapp till: mat. MAT! Alltså det är sinnessjukt bra mat här, överallt, jag får fasen panik och blir helt stressad pga vill äta exakt allt. Problem man står inför.

But there’s a second folder at least: food. FOOD! This island has the most incredible food options, I’m panicking and getting all stressed since I want to try everything. Problems we have to deal with.

bali_limasan_hannaskoog6Här är vi mitt i en fotosession, och allt stämde – ljuset, poolen, grabbarna, maten, the lot! Jag var helt lyrisk. Sånt här mina vänner, är vad vi kan kalla energigivande.
Man kan förresten hänga med på instagram ju! Mitt konto, Johannas konto, och vårt gemensamma konto. Puss!

This is in the middle of a photosession, and everything was perfect – the light, the pool, the boys, the food, the lot! I was in heaven. And this my friends, is what we call energyboosting.
Oh and you can see some more on our instagram! My account, Johanna’s account, and our shared account. Xx

Leave A

Comment