Jamen, hej! Det har flängts lite de senaste två veckorna – urhärligt, inspirerande och lärorikt. Och som vanligt alltid förbaskat skönt att komma hem. Just denna regniga tisdag tar vi en titt på Italienturen först tycker jag.

Det skulle ju plåtas bröllop i Piemonte, och dagen efter jag kom hem från New York pös jag ner till Milano för att möta upp Hannah och få lite egentid med henne innan vi styrde västerut.

Vi bodde på VIU hotell som var mycket trivsamt, och efter spatsering på stan låg vi och pratade vid poolen tills städaren sopade bort oss.

På kvällen hade Hannah fått upp ögonen för det här haket som var en riktig hit med gullig personal och smaskig burrata. Vid det lilla tomma bordet ovan, där satt vi!

Ni ser ju, glada italienare och saftiga tomater, det tycker man ju om.

Morgonen efter tog vi en morgonpromenad till det mycket piffiga LuBar för frukost.

För att sedan styra kosan mot Villa Beccaris och bröllopshelg!

Och där njöts och åts och skrattades och dansades det i dagarna fyra! Fy bövelen vilket fenomenalt bröllop hörrni, jag längtar så till jag kan dela med mig av en mer genomtänkt rapport från hela upplevelsen.

Men det var i princip detta smajl större delen av tiden.

Att få gå på fest med den där goa fisen, vi som jobbat ganska hårt ihop de senaste två åren behövde verkligen den här långhelgen tillsammans!

Och där har ni även den enormt vackra bruden som jag fick äran att plåta, på ett bröllop som jag sent, eller nej förresten – aldrig, kommer glömma! Tack Alexandra, David, Hannah, och alla sjuhelsikes fina personer som var med i Italien! Det var uppriktigt sagt, magiskt.

Leave A

Comment