Ok nu är jag ju hemma från Zell, och det känns som en omöjlighet att summera veckan som just passerat där nere.
Men hur låter det med alpluft, solsken, manchestersnö, pudersnö, lyckotjut i backen, aperol spritz på en alptopp, gnisslande snö under pjäxorna och en massa massa underbara personer samlade på samma plats? Musik för mina egna öron åtminstone!

Jag har fortfarande väldigt svårt att smälta allt vi upplevt och dagarna som var fyllda till bredden av massa kul. Detta är min bästa typ av resa – aktiva dagar blandat med jobb där lusten till fotograferandet fullständigt blossar upp, det ger så mycket energi och gör mig alldeles hög på livet.

Personer som MÅR. ↑

Emanuel visar upp vår lunchvy, den behövde ju förstärkas något.

Jag försöker klura fram min beställning på tyska. Ser något kämpigt ut.

Christopher och Emanuel, två stjärnor som jag och Linda vägrade sluta hänga med.

Mer då? Jo men gänget bakom Afterski Team Sweden styrde upp en picknick i backen med tillhörande beer-pong turnering. En SUCCÉ! Jag fick låna snabba glajjor och Eddie tog sig hela vägen till guldet tillsammans med sin lagpartner.

Nu ser det ju ut som vi bara har varit på afterski, det stämmer inte riktigt, men det var väl då alla drog fram mobilerna för att ta bilder, vem vill inte göra det med den här backdropen liksom?

Bra outfits på Axel och Benji!

Där är dom, ihopsamlade för en gruppbild och galna allihop men med stor kärlek till både skidåkning och livet. En ynnest att få spendera en vecka ihop med det gänget.

Och så min kära Linda – en person jag bara känt sedan i höstas men som jag funnit en sådan otroligt fin vän i. Så vansinnigt tacksam att hon var med på den här resan!

Over and out!

Leave A

Comment