Ok, så, det är ju alltid lite av en risk att köpa något som känns väldigt aktuellt i staden man besöker, men som sedan känns helt vrickat när man kommer hem. Risken är fortfarande överhängande, men skitsamma, jag köpte mig en hatt.

För vet ni, jag har faktiskt alltid gillat hatt, tro det eller ej. Hade ganska ofta hatt när jag bodde i Berlin, men har sedan tappat det lite längs vägen.

Och bakgrunden till att jag slog till på hatten i LA är att jag har haft ögonen på Janessa Leoné i evigheter, men aldrig lyckats prova hennes kollektion, och jag hade ingen aning om att hon gjort ett samarbete med Anine Bing, så när där var en ynka hatt kvar blev det halvsvårt att stå emot.

Därmed blev jag med hatt. Och jag älskar den!

Den fick följa med till solnedgången från Ace Hotel samma kväll, så klart.

Samt ölprovning på Modern Times, ett mandomsprov, men det gick bra.

Leave A

Comment