En ny rekommendationslista coming up eftersom det finns så mycket bra där ute, svårt att endast välja ut tre stycken, men here we go:

1. Bok
Förutom poddar så lyssnar jag desto mer på böcker via Storytel (eftersom jag är en sanslöst långsam läsare är detta ett sätt för mig att plöja böcker. Ordet “plöja” har alltså varit obekant för mig tidigare.) Samt att jag numera tågpendlar – time to kill time.
Så. Senaste lyssningen var Silvervägen, lyssnings- och läsvärd!

2. Recept
Om ni är relativt ny-introducerade till tofu så tyckte jag detta var en bra guideline för tofu-marinader. Min favorit är Italian och BBQ, där bl a Liquid Smoke ingår, som blivit en vinnare i mitt skafferi sedan jag gick över till vegetarisk matlagning för några år sedan!

3. Instagramvärld
Tveklöst Långt Härifrån, min kära Stina är inte bara en fantastisk vän som jag rest kors och tvärs över världen med, utan även en briljant illustratör och skribent som nu börjat göra reseguider via sin Instagram kanal. Lyckan! In och följ för att ta del av unika, erfarna och väl researchade tips från hennes breda perspektiv att se och uppskatta andra kulturer, samt fly turism. Blir ju särskilt nostalgisk när jag läser om Rio, så klart. Det här citatet från hennes guide är särskilt minnesrikt:

“Vi var två kvinnor i karriären som bokade boende med privat strand för honeymooners och köpte sedan internet för tusen spänn på två dagar pga panik. MEN SÅ BLIR DET IBLAND. Nästa gång ska jag vara sådär skönt nedkopplad.”

A new list of recommendations coming up!

1. Book
Except podcasts I also listen to books via Storytel (since I’m an incredibly slow reader this is my way to read more than one per year…) Plus I commute via train almost daily – time to kill time. 
So. The latest book I finished was The Silver Road, worth reading or listening to!

2. Recipe
If you’re fairly new to tofu I thought this guideline for marinades was pretty good. My favorite is Italian and BBQ, where Liquid Smoke is one of the ingredients, and winner in my cabinet ever since I ditched the meat a few years ago! 

3. Instagram world
No doubts Långt Härifrån, my dear friend Stina is not only a fantastic friend I’ve traveled across the world with, she’s also a brilliant illustrator and writer who’s now started making guides via her Instagram channel. Amazing! Go check it out to take part of unique, experienced and well researched tips from her wide perspective of appreciating different cultures, and escape tourism. I feel extra nostalgic reading about Rio of course. 

Leave A

Comment