Första veckan av april hann jag med två turer till Stockholm. Den andra turen åkte jag bara upp över dagen, vilket innebar en tidig fredagsmorgon med Malmös vackraste soluppgång.

Och innan jag mötte upp tjejerna hann jag med en lunch på Pascal och en kaffe på Gast, två genuint bra ställen!

Här är vi färdigplåtade och nöjda med resultatet! Resans syfte kommer synas i boken vi gör tillsammans, men vi tog några extra bilder för deras bloggar på ELLE som man kan se här, här och här t ex. :-)

Och eftersom det var fotbollsmatch dagen efter så tog jag och Alex några bilder till hennes inlägg om det här.

Sedan kramade jag dessa två stjärnor + Hannah farväl och åkte tillbaka till Malmö!

Första turen övernattade jag i hufvudstaden!

Så då hann jag med ett snabbt köp i form av nya vårskor som redan hunnit bli smutsiga sedan dess, fasen vad fina och rena de ser ut där, suck.

I övrigt plåtade vi hela dagarna, och jag bodde över på Story hotel som jag verkligen gillar,
både det i Sthlm och i Malmö.

Jag hann med en odokumenterad middag med min Olivia också, på nyöppnade Misshumasshu (superbra!), samt en middag på centralstationens Luzette med Linda innan jag fick rusa till tåget. Maxade dagar i Sthlm alltså, lika bra att passa på!

Leave A

Comment