Det här känns INTE som om detta var i måndags? Min ullkappa hänger på tork i badrummet efter en genomblöt cykeltur hem från gymmet, i mörkret, klockan fyra på eftermiddagen. Kul. Men vet ni, jag log ändå, bara att skratta bort eländet, hur ska vi annars stå ut?

Och så blir jag alldeles varm när jag bläddrar igenom alla bilder som togs i Venice med de här briljanta kvinnorna. Upplevelser, nya möten och solsken räcker så jäkla långt för välmåendet.

Jag tror Anja och Alex kände samma sak, att det är en lite för stor uppoffring att bo i LA året runt, samt att det ger en extra kick att komma dit när man som mest behöver det.

Och jag vet att många känner sig lite låga just nu, för november är en skitmånad. Men har ni möjlighet, så ta ett par dagar utanför landets gränser, det behöver inte vara långt eller kosta särskilt mycket, men miljöombyte ger en sådan boost. Ett par regniga dagar i Berlin eller Paris? Absolut! Lite solsken på Mallis? Alla dagar i veckan. Eller en heldag i Köpenhamn? Well you know me… Bara gör det, 2-3 dagar tankar energidepåerna, jag lovar.

❤︎

Leave A

Comment

[…] några timmar i Venice och klickade direkt vilket även resulterade i kanske de härligaste och mest genuina bilderna som någon tagit på oss. Allt hon rör vid blir till guld, hon skapar magi med sin kamera som […]
Reply