Det var med nöd och näppe jag fick till några glimtar alls från den här helgen, jag tog totalt fyra bilder som får sammanfatta dagarna: 1: En lördagkväll på en pub med öl och fint sällskap, som, 2: inte slutade förrän solen gick upp, ett gott betyg!

I can’t say I have an ocean of pictures to share from the weekend, but here’s four which will have to due to illustrate parts of those days: 1: A Saturday night at a pub with beer and fine company, and, 2: it didn’t end until the sun came up, a good sign of a fun night!

3: Och då var det söndag så efter några timmars sömn fick jag helt enkelt sätta igång min arbetsdag och redigera bröllopsbilder. Vilket passade ganska bra för utanför vräkte regnet ner i omgångar samt att jag var en ganska så trött person. 4: Vid typ 19.30 var jag så himla pepp på att gå och lägga mig, men tänkte att det kanske vore lite slöseri med en söndagkväll? Så det fick bli en kort promenad, ett avsnitt Casual och ca 2 rader av min bok innan jag gav upp. Nu väntar en ganska fullspäckad vecka med jobb, möten, middagar, träning och troligtvis en tur till Gbg under helgen. Hej & hå, glad tisdag!

3: And so that means it was Sunday and after a few hours sleep I had to start my workday. It was a suitable activity though since it was pouring with rain outside, plus I was kind of a tired person. 4: Around 19.30 I was ready to hit the bed, but that’s kind of a waste for a Sunday night right? So I took a walk, watched an episode of Casual and read roughly 2 lines in my book before I passed out. This week is packed with work, meetings, dinners and workouts, and maybe a trip to Gothenburg this weekend, hey ho let’s go, happy Tuesday!

Leave A

Comment

thedaydreamings
August 8, 2017
Beautiful captures http://thedaydreamings.blogspot.com
Reply